Известие

Collapse
No announcement yet.

Термоустойчиво фолио за апаратите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Термоустойчиво фолио за апаратите

Колеги днес търсих по рекламните агенции за такова фолио в Пк,обаче нямат.Може ли някой колега от София,който си е взимал за неговите спирачни апарати на 156цата такова фолио с надпис Алфа Ромео с оригиналният фонт да ми вземе и за мойта?Предполагам ще знаете каква големина на надписа се разполага добре на спирачният апарат за 2.4 жтд,или другият вариант е да ми кажете къде в Сф имат такова фолио,да им дам файла с надписа и те го изкарат на такова фолио,пък аз ще видя размерите на апарата.Мерси предварително
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Или 10 или 12 см беше лепенката...мога да премеря по-късно. Вс рекламно студио трябва да го има това...странно.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ми обадих се само на 1 студио в перник-Скорпион,но то май се води едно от "най-големите" в Пк :Д
      Да започнат работните дни и ще проверя и останалите в Пк,ако не в Сф.Мерси за инфото
      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Да ти кажа, аз на моите апарати сложих надписи от обикновено фолио и изкараха цяла година без проблеми. Щяха и повече да издържат, но като пребоядисвах апаратите се наложи да ги махна.

Иначе са с 8 см дължина.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

..оня ден си направих труда,след като покарах "по-чвръсто",което освен даване на газ,включва и по-интензивно спиране,слезнах и пипнах апаратите-те бяха студени в буквалния смисъл,а дисковете неможеха да се пипнат....та в тоя ред на мисли,явно апаратите не се нагряват чак толкова....и нищо чудно,че си карал цяла година,Тони...а като знам,че и ти не жалиш газта
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
          X